Примирен във съдбата се взирам
със пречупени бели криле
и дори света да разбирам...
аз загубих те без да те имам
Примирен във живота, примирен в любовта
все се лутам във кръг полужив
не опитах от нищо, като страхливец.
Примирих се, но искам най-доброто за теб
...някой с когото да грабнеш мига
някой много по-упорит от мен ще те има
...някой на който да даваш и от който да взимаш
© Борислав тодоров All rights reserved.