Oct 28, 2015, 4:29 PM

Принц 

  Poetry » Love
530 0 0

 Мисля, че те намерих, открих..

Принца, на моята приказка

Но по приказките не е така,

Принца намира принцесата!

 

Ти беше влюбен в нея.

В нейният смях, усмивка 

и излъчване.

Начинът по който ти отговаряше, 

дори да те отблъсна два пъти.

 

Ти си част от идеала

За мен.

Опит на присвояване, но не.

Не бях аз избраната

Моят принц не си!

 

Дори да го подобяваше

в мечтите ми.

Твойте вкусове и граници бяха други.

Не, ти не си за мен, така каза ми

Твърде малка си..

 

 

 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??