Jan 14, 2008, 2:51 PM

Пристрастение и наказание 

  Poetry » Love
3524 1 32

Обичам те престъпно. Като кражба.

Пребивам се. Сама се изнасилвам.

Зачевам се от Дявол. И се раждам.

Осъждам се без право на помилване.

 

Пласирам се с некачествени примеси... 

(спринцовна смърт за вени на невинен).

Сама съм си фетиш. Необходима съм

за вярата, че някъде те има.

 

Обичам те, докато се намразвам.

Причаквам се по нощни тротоари.

Ограбвам се. И ставам зла. И празна.

Аз... Кучката с милиони господари.

 

Обичам те. С любов като садизъм.

С наслада от убийството на себе си.

Обесвам се на бялата си риза.

Застрелвам се на пустите ти прелези.

 

Върви сега. Трупът ми е в багажника.

Нарязах го с очи (за по-безмълвно).  

Боли... Но Любовта си иска дажбата.

Дано миряса, като ме погълне.

© Елица Мавродинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??