Oct 1, 2008, 9:32 PM

Присъда - невъзможност 

  Poetry » Love
608 0 1

- Защо не са открили лек за невъзможност?

- Къде да си сменя сърцето със безчувствено?

- Къде ли трансплантират непрощаващи души?

- Не съм за този свят,

ала в другия ще съм щастлива,

чакайки те!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ооооо всички минаваме през този свят,
    но е по-важно къде ще идем след него.
Random works
: ??:??