Apr 30, 2009, 10:18 AM

Приватизация 

  Poetry » Humour
484 0 5

    Приватизация

Системата позната

изпразнила хазната
и пратила страната
на смешния пазар,
където с левче плата
купуваш цял хангар
или със два и нещо
Кремиковските пещи.

© Марин Цанков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??