May 7, 2009, 7:49 PM

Привидно... 

  Poetry
600 0 1

Във време на парадна самота

в сърцето ми замръзнало безбрежно.

Танцувах пак,

замислено сама

в пространството привидно нежно.


Той беше там.


Върху порочните ми устни,

отдавна не познали що е грях,

той свойте устни сочни,

                 но безвкусни,

                           постави.

Аз привидно го желах.


Отчаяно опитвах да почувствам

привидно чувствените му следи.

Загубена, възбудено предвкусвам

дълбоки рани в своите гърди.


И всичко свърши.


Картина нова

сложиха в витража.

Секунда.

И в секундата разбрах.

Той вече не присъстваше в пейзажа.

А аз привидно безразлична бях.

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??