Nov 5, 2015, 5:54 PM

Привилегията на любовта... 

  Poetry » Love
372 0 4

...Привилегията на любовта...


 


 Видях сърцето ти и видях очите ти

Почувствах душа в себе си след това

Видях вътре в теб и видях осанката ти

Почувствах привилегията, била съм сляпа за любовта преди това

Видях входа към теб и видях устните ти

Почувствах красотата да те чувствам в себе си

Видях вселената с теб и видях пространството ни

Почувствах същността, била съм нищо преди да ми предадеш смисъла

Видях нежността ти и видях силите ти

Почувствах как крадеш чувствата ми, но даваш си твоите

Видях духа ти и видях страстта ти

Почувствах как ме хващаш за ръце и за криле, които преди ги нямаше

Видях те изцяло със сърцето си, което е ново за мене

Видях те и започнах да се притеснявам без да знам защо

Видях те напълно отдаден на моето сърце, ново за тебе

Видях те и никога не съм се чувствала така и просто без да знам, знам го

Видях те и почувствах студени трепети, а после топли въздишки

Видях те и почувствах всичко вътре в себе си, че просто съм щастлива

Видях те и почувствах как всичко дори сълзите правят ме по-щастлива отвсякога

Видях те и почувствах как всичко ме караше да се смея, дори страданието ми

Видях те и без да разбирам какво се случваше, разбирах че се случва магия истинска

Видях те и разбрах, че има нещо и всичко между нас двама ни в едно

Видях те и разбрах го, каза ми го сърцето ни, имаме привилегията на любовта

Видях те и разбрах го, защото се представя така силно,така неспирно и безкрайно

Видях те така красив отвън и отвътре, видях и себе си така

Видях те като дишането на живота ми, че смисъла е само с тебе

Видях те като ударите на съдбата ми, че не мога да живея без тебе

Видях те като сетивата и цялостта ми и затова си и липсата и нуждата

Видях те и ти ме видя така и двамата почувствахме се едно

Видях те и се обърнах само веднъж назад и никога повече

Видях те и ти ми показа че го разбра, а после се представи свободно и нахално

Видях те и срамът ме хвана само веднъж, а после дори така бях себе си вече


 

Видях те и почувствах привилегията на любовта

Видях те и почувствах безкрайността в съюза

Видях те и те почувствах и не спира да е така

Виждам те и чувствам дълбочината на водопада...!!!


© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Нежност!!!Радвам се че си почувствала емоциите и вълненията...
    Благодаря ти за думите и за посещението!!!
  • Красива и възвишена любов. Хареса ми и ме развълнува. Поздрав Лили!
  • От сърце ви благодаря Ел и Младен за прекрасните коментари, за подкрепата и тези думи...!!!ОГРОМНО БЛАГОДРЯ!!!
  • Щастливец е, който има толкова влюбена в него и отдадена му жена, която го залива с водопад от стихове. Поздрав за тази възвишена любов, Лили!
Random works
: ??:??