Sep 26, 2007, 9:20 AM

Привличам те в мойта вселена  

  Poetry
977 0 41

Звезда в небосклона за теб съм изгряла
и с твоята обич аз силно горя,
във мойта вселена те силно привличам
и стихове чудни за тебе творя.

 
Във мойта вселена тъга не живее,
усмивките светят, безбройни слънца.
Във лунни градини се реят щастливи
омайни целувки, красиви цветя.

 
Във мойта вселена бъди светлината,
лъч първи, последен. Сияйна зора.
Във залез ме имай. Аз огън съм вечен.
И вечна от обич е мойта душа.

 
Във мойта вселена се ражда надежда,
с любов и със вяра ръце за ръце,
в стиха си пореден към тебе поглеждам
и тихо заспивам във твойто сърце.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??