Спомени в теб ще живеят,
образи мили за мен ще помниш.
В битки заедно ще победим и в радост и тъга,
един за друг ще бъдем аз и ти.
Сила неуморима нейде в сърцата ни се крие,
щом сме заедно аз и ти.
Надежда винаги ще има,
макар животът трудно да се отнася с нас.
И това го знаем ние двамата, няма спор и няма смисъл
да търсим в някого вината.
В живота ни обрати, срещи и раздели ще има.
© Атанас Киров All rights reserved.