Apr 25, 2015, 8:22 PM  

Приятел 

  Poetry » Love
436 0 1

Приятелю верен

като теб неизменим

и когато дойде време 

с теб да споделим.

 

Щастие и болка

радост и тъга

с теб да заживеем 

в приказна страна.

 

 07.01.2013 год

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??