Jun 19, 2007, 12:49 AM

приятели 

  Poetry
570 0 6


слънце нежно ме гали

 

страстно дъжд ме целува

 

говоря песенно с птици

 

мечтая безмълвно с луна

 

не искам повече от това

 

стигат ми тези другари

 

верни са в радост и тъга




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??