Jul 11, 2015, 9:36 AM

Приятелка 

  Poetry
366 0 0

Вярвах ти сляпо,

че си моя сестра,

а ти ме обрече

да страдам сега.

 

Раната в мене 

дълбоко кърви,

не ще забравя

аз тези злини.

 

До вчера се смяхме

и радвахме с теб,

но ти ме зарече

да страдам за теб.

 

Но аз ще забравя 

и ще крача дори,

а ти ще ме търсиш 

в безкрая в зори.

 

07.08.2014 година

 

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??