Sep 22, 2009, 9:12 PM

Приятелство 

  Poetry » White poetry
994 0 1

Приятелство

 

Когато аз и ти

се срещнем пак, уви,

след 10 години сълзи

ти ми се обади

да посрещнем една

сбъдната мечта,

да си спомним аз и ти

приятели добри,

съученици и другари

в миналото.

 

Да разкажем аз и ти,

след 10 години живот,

случки и игри,

сълзи, пролèтите, да заменим

с усмивка и отново да бъдем

приятели добри!

© Ребека Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Приятелството е най - важно в този живот, без приятели сме зананикъде! Много хубав стих
Random works
: ??:??