May 30, 2014, 9:43 PM

Признание 

  Poetry
413 1 2

Усмивката ти грейва като цвете

разцъфнало сияйно в утринта,

докосваш ме с ръцете си, и с двете,

даряваш ми най-ценното си, любовта!

 

За друго да мечтая и не смея

аз имам всичко важно на света,

откакто те познавам, аз живея,

изпълнена с душевен мир и топлина!

 

Със теб не са ни нужни много думи,

разбираме се даже без слова,

доверие и обич има помежду ни,

градени върху силата на любовта!

 

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Фреди!
  • Няма нищо по-хубаво от това да сме с любимите хора,
    да споделяме с тях щастливите,слънчеви и усмихнати моменти.
    Поздрави за хубавият стих.
Random works
: ??:??