Feb 7, 2017, 1:44 PM

Прободена 

  Poetry » Love
910 2 30

Прободена

/триолет/

 

 

Прекрасен си, когато спиш,

тъй нежен в кротката си мощ...

 

Ах, скъпи, ти гръдта ми виж!

Прекрасен си, когато спиш,

 

сякаш над мен в съня си бдиш.

На трепкащи Амури нощ...

 

Прекрасен си, когато спиш,

тъй нежен в кротката си мощ...

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??