ПРОБУЖДАНЕ
А нощта не сбъдна светлината.
Небето се събуди в облаци,
цял ден рида и плака.
Порой сълзи и упреци
следите си във тротоарите вдълбаха.
Но през нощта се случи чудо,
безброй луни във локвите изгряха,
бликна светлина и ме събуди
© Албена Стефанова All rights reserved.