May 10, 2008, 3:52 PM

Пробуждане 

  Poetry
607 0 5
Подухна вятър над гората,
липи цъфтящи разлюля
и аромата на цветята
понесе бавно над града.

За тънки клонки ясен спомен
съзнанието връхлетя,
събуди се духът бездомен
на приключение с вкуса.

Макар и в прашен град затворен,
на скитник има той съдба -
прегърнал вятъра свободен,
че носи мирис на гора.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??