Aug 4, 2006, 11:59 AM

Прочети ме! 

  Poetry » Love
1835 0 19

Прочети ме!
Аз съм утрешният вестник -
имам още много да се случвам.
Ти не оставяй новините пресни
чак на сутринта да ги научиш.

Прочети ме!
Неразтворена съм книга -
прелисти ме с детско любопитство
страница по страница. Не стига
цял един живот да ме четеш...
и да ме искаш.

Прочети ме!
Аз съм неотворено писмо -
розов плик сред купищата сметки.
Отвори ме нежно с трепет и дано
тихо да си пожелаеш да съм ти късмета.

© Мая Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??