Dec 26, 2007, 1:17 PM

Прочувствени монтажи 

  Poetry » Phylosophy
705 0 3
 

Монтирам... чувства... у хората.

монтажа скъпо излиза,

но по-солено взима колегата,

дето след това отмонтира.

© Джули All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??