Sep 16, 2005, 12:20 PM

Продадена душа 

  Poetry » Phylosophy
1162 0 2

Така е отредена нам съдбата -
отвред връхлитат завист, суета
и ти напразно чакаш от тълпата
да ти протегнат дружеска ръка.

Широка длан да подържиш ти искаш,
препълнена с любов и топлина,
но във ръката всеки днес е стиснал
душата си продадена, сама!

© Дорика Цачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??