Sep 30, 2021, 7:28 PM

Продължават 

  Poetry
164 0 0

                                                           и като празна

                                                       водоноска се една

                                                           страна опоска

 

                                                    и си продължават да

                                                       я доопустошават

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??