Oct 11, 2005, 6:32 PM

Проглеждане 

  Poetry
934 0 0
Колко пъти вечер
ти отлиташе,
и мислех,че си птица,
в мечти летях,погазил упреци...
А сутрин пак се връщаше,
изтлели пръски радост
да подхвърлиш.
Ала веднъж
във мрака плисна дъжд.
Ти допълзя обратно
с крила-измити
                от прашеца.
Изтръпнах-
          та ти била си
                нощна пеперуда...

© Светлозар Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??