Nov 26, 2008, 12:13 PM

Проклета любов 

  Poetry » Love
647 0 2
Проклета любов

Любовта пак ме докосна
и сърцето ми напълни с тъга,
че отново тя е вносна,
а аз искам българската жена.

Прекрасната българска жена,
с която толкова се обичахме и смяхме,
че и в боговете на любовта
черна ревност посяхме.

Но боговете си отмъстиха,
с други деца ни дариха,
а нашите, по абортните клиники умрели,
за винаги любовта ми са проклели.

Така че - далеко от мен, влюбчиви жени,
че аз съм проклет и любовта ми ГОРИ!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??