Feb 24, 2011, 9:46 AM

Проклятие 

  Poetry » Love
548 0 0

Проклинам те,

за амнезия да се молиш,

да ме забравиш- ти да можеш,

за лудост тиха да мечтаеш,

че съществувам - да не знаеш.

 

Проклинам те,

вечна красота да поискаш,

погледнеш ли се, мен да виждаш,

нощем за кошмар да бленуваш,

гласа ми звучен - да не чуваш.

 

Проклинам те,

омразата - ти все да търсиш,

любовта ми към  теб да скършиш;

как криеш се и те намирам -

тази мисъл да те преследва -

аз те... проклинам!

 

                   Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??