Apr 2, 2016, 12:33 PM

Пролет 

  Poetry » Love
723 0 2

Пролет в косите ми.

С дъх на цветя.

Всичко е толкова истинско.

Музика в моята душа.

И рисувам с пръсти.

Твоето име и любовта.

Чаках утрото влюбено.

Теб аз открих с пролетта...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??