Отново пак е пролет...
разцъфнаха цветята!
Душите ни са в полет –
витаят в небесата!
Пристига тя засмяна
и с дух на вечна младост,
готова за промяна
дарява обич, радост!
И пойни птици пеят
в дъбравите, в горите...
Сърцата ни копнеят
за рая на мечтите!
Изправяш стройно тяло
божествен и всесилен...
ти почваш отначало...
Успехът – дъжд обилен!
С надежда се оглежда
светът край теб – в очите...
И с обич те повежда
напред към бъднините!
16 ч., 31 март 2005,
Ред. 11,40 ч., 22 март 2019
© Иванъ Митовъ All rights reserved.