Mar 22, 2007, 10:43 AM

Пролет 

  Poetry
898 0 6
Пробудена от слънчева милувка,
отпивам със наслада утринта,
и вливайки се в деня с усмивка,
докосвам нежно пролетта.

© Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??