Mar 11, 2016, 11:03 PM

Пролет в сърцето 

  Poetry » Love
229 0 2

                                                                Пролет в сърцето

 

 

Един живот! Радостта е в порива!

Ела!...И волно прегърни ме!

Страстно!.....

В този ден се раждам с други чувства.

Решавам хоризонта да достигна смело.

Ще премина през самотната си вечер,

ще потъна в прегръдката ти топла и нежна.

В мен се ражда нов живот и съм щастлива.

Събуждам се и пак заспивам с този живот.

Изпълват ме мечти

и пролетни тръпки танцуват в мен.

Тих ветрец ме гали в бялата пролет.

Душата ми е свят олтар,

остани да го докоснеш.

Защото това не е любов, а безумно сливане.

Ела пролет моя!.........

Сърцето ми за теб гори!........

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??