Не ден, а сякаш синьо чудо грее –
златисто, неочакано, красиво,
не ден, любим подарък чудодеен
пред погледа учуден се разкрива.
Цъфтят минути с прилив ароматен
и пролетен възторгът им се лее,
денят – случайна, но щастлива дата
празнувам и в мига раста и зрея.
© Милена Френкева All rights reserved.