4 мая 2022 г., 09:51

Пролетно празнуване 

  Поэзия
191 1 6

Не ден, а сякаш синьо чудо грее –

златисто, неочакано, красиво,

не ден, любим подарък чудодеен

пред погледа учуден се разкрива.

 

Цъфтят минути с прилив ароматен

и  пролетен възторгът  им се лее,

денят – случайна, но щастлива дата

празнувам и в мига раста и зрея.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??