May 10, 2015, 3:10 PM

Пролетният валс 

  Poetry » Other
337 0 1

Що лей мъка ужасна аз,

        пролетния валс?

Що моето сърце е тъжно,

       охладяло и длъжно?


Що не валят капки от сърцето,

  що не летят облаци в небето?

Що моята душа е празна, 

     и грешна, и съгласна?


Що си мислиш ти сега?

Що летиш с празна душа?

Що нещо в теб тършува,

и тъгата от душата ти линчува?


Що вятъра в косите ти не вей?

Що слънцето в очите ти не грей?

Що празна е душата ти сега...

   и тъгува твойта красота?


© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??