Apr 21, 2013, 5:37 PM

Пролетно ми е... 

  Poetry » Love
629 0 3

 

Пролетно ми е и ще се влюбиш във тези виолетови очи,

и с нежни устни ще целунеш настръхналите ми страни.

И ще избликнат в тебе мисли цветни за теменужения аромат,

за фрезиите в косите диви, за капчиците сладост в моя свят...

 

Ще искаш устните ми жарки да милват всяка част от теб

със люлякова приказност и тайнство на дългочакан пролетен копнеж...

Облечена в лалета и зюмбюли най-пъстрите, набрани са за теб -

вземи ме в дивата ми гола същност - обичай и жадувай без да спреш!

© Стон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??