Nov 15, 2009, 11:15 AM

Пролетта 

  Poetry » For kids
766 0 2

 

Хей, дечица мили,

тичайте при нас сега,

да посрещнем пролетта!

 

Пролетта е веч дошла

с пъстри, весели цветя.

Долетяха всички птички,

всяка свойта песен си запя.

 

И красивите дървета

ни омайват с красота,

ний, децата, радваме се всички,

че дошла е пролетта!

 

© Севда Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??