Sep 11, 2010, 1:18 PM

Пролетта ще бъде вашето Начало 

  Poetry » Love
1134 0 26

Преминал с тъга през пролетта,

в настъпващата есен ти се взираш.

Врата към спомени била е младостта..

Потръпвайки, очакваш дълга зима!

 

 

 

Ти бил си на ръба на пропастта-

светът без чувства е угасвал...

Но виж сега - до теб стои Жена-

със нежна обич я докосвай!

 

 

 * * *

 

И пак е утро - с кипнала роса.
За тебе Тя сърцето си отваря.
Дарu ú мисъл, чувство... Пролетта
ще е Началото ви - с нова Вяра!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??