May 26, 2020, 9:39 PM

Прорастване 

  Poetry » Free verse
508 0 0

Заслужава си да си измислиш лято

и в невъобразимостите с теглилка

да отмериш в обем и протяжност

дали ще възкръсне залогът, или няма.

 

И колко лета преболедувани на везните,

за да остане и да се каже като увещание.

Пропаднали изгледи и въздигнати бездни

за прорастване в качество на ново състояние.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??