Mar 17, 2013, 11:22 PM

Прошка 

  Poetry » Other
563 0 1

 

Днес нямам сили прошка да искам
Не мога и прошка да дам
Сърцето тласка черно мастило
Покой не намирам от срам

 

17.03.2013

© Хиерофант All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??