Aug 21, 2007, 2:13 PM

Прост машинален ритъм 

  Poetry
662 0 1
Когато виждаш как отлита,
как в прегръдките на друг трепти,
сърцето бавно и потайно
дави се в собствените си кърви,
изпомпва кръвта без стимул без смисъл,
някак просто машинално,
с ритъм глух, все по-често равномерен
и все така ден след ден тупти,
без ясна представа какво прави,
просто живее, просто тупти,
така просто, машинално
приелo мисълта за своята мъртва душа.



© Борислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??