Прости ми,но днес се събудих
и в сърцето ми нямаше капка тъга,
просто в съня те изгубих
и няма от тебе в мене следа.
Прости ми,но днес няма да плача,
заключих ги сълзите у дома..
Зная, свикна след теб да се влача,
но сега не искам да ти бъда съдба.
Прости ми,но вече не помня
как те носих в мойта душа..
Прости ми,..просто се случи..
сега искам да бъда сама.
© Тони Димитрова All rights reserved.