Sep 7, 2019, 1:47 PM

Прости ми! 

  Poetry » Love
919 3 1

   ПРОСТИ МИ   

(На моето прекрасно слънце с много любов )                                                               

 

Очите ти блестящи ще погледна,

до теб случйно ще приседна

и в някой див, незнаен час

ще те целуна тихо аз!

 

От теб лъчи небесни ще изтлеят

и моите плахи мисли ще огреят,

че аз до сетния си ритъм

при тебе мълчаливо ще долитам!

 

За прошка тайничко се боря

с усмивка нежна ще помоля,

макар в душата да горчи,

ще кажа аз: "Обичам те! Прости! "

   

 

© Galina caneva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??