Dec 30, 2021, 7:44 PM  

Прости ми 

  Poetry
610 12 20

Дали ще ми простиш едно море,
което из душата ми се шири
и в синьо ми рисува светове.
Да го забравя, просто нямам сили.

Дали ще ми простиш и чифт крила.
Не съм Икар , но мога да мечтая.
Ако не вярваш -  в мислите ела,
ще бъда птица, за да ме познаеш.

Дали ще ми простиш безгрижен смях
на лято дългоного като вечност.
Дали ще ми простиш това, че бях,
съм и ще бъда винаги далече.

В небето има хиляди звезди
и всяка шепне тихо: "Прегърни ме".
Понякога са в моите очи -
не ги гаси...
                   Такава съм - прости ми!

© Деа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??