Sep 16, 2012, 8:13 PM

Прости ми 

  Poetry » Love
704 0 3

                                                           На Д.

 

Прости ми, че "нарочно" в теб се влюбих.

В живота ти се вмъкнах без покана.

Каквото имаше да губя – губих.

Една сълза от обич ми остана.

 

Прости ми, че не можем да сме двама

единствени -   като Адам и Ева.

Във любовта пътека средна няма.

Невинна блудница съм и порочна дева.

 

Прости ми, че не съм каквато искаш.

По залез  сянка, ехо във съня ти.

Ръка, която винаги да стискаш,

щом зло вгорчи и  помрачи деня ти.

 

Ако вината ми е страшно  непростима,

в душата ми ще цъфне нова рана.

Но за утеха нещичко от тебе имам –

една сълза от обич ми остана.

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??