Sep 15, 2005, 8:12 PM

Прости ми,че още те обичам! 

  Poetry
1238 0 2

Не искам да гледам,вече в очите ти,

те ме раняват.

Не искам да слушам,вече лъжите ти,

след себе си те болка оставят.

На Гошко!!!

Не се гордея,че някога със тебе съм била,

но знаеш ли,дори не съжалявам.

Жалко само,че ти дори не ме разбра,

кажи ми,как приятели да си останем?

Ще седнем на маса със общите познати,

с глави ще кимнем,ще се поздравим.

ще се държим студено,като непознати.

Един до друг вече няма да стоим.

Ръцете ти няма да са преплетени във кръста

и няма да усещам твойта топлина,

а само погледа ти тайничко ще търся

по масата сред шумната тълпа.

Ще се правя на твърда и на безразлична,

ще се преструвам,че не ме боли.

Със себе си ще съм жестока и дръстична,

а в дланите ще стискам разбитите мечти.

Прости ми,че още те обичам!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мила,стихчето е невероятно хубаво,но тъжно.Горе главата и не се предавай!
  • Искаш със теб да останем добри познати?
    Как да разбирам това, как да разбирам това?
    Длани които до болка се стапяха сляти,
    да се докосват едва, да се докосват едва ....

    Прекрасно!
Random works
: ??:??