Простих на всички...
всичко...
и съм тиха...
Смирена съм, с приведена глава...
Приклякам бавно на колене, на земята,
се моля и на Бог да ми прости!
Простих на всички...
всичко...
и съм лека!
Ръка протям. Прося топлина.
Сега ви моля всички да простите
на Мен, на себе си, на чуждата вина.
Простих на всички...
всичко...
и съм цяла!
Душата ми разпръсква светлина!
Но, моля, научете ме и мене
на себе си как мога да простя?!
© Анета All rights reserved.