Една целувка значи много,
една целувка без теб не мога,
един спомен жив и скъпоценен,
един спомен за тебе и за мене.
Едно докосване с уста,
един миг от вечността.
Една целувка жадна, пък и страстна,
една целувка от господарката опасна.
Една милувка дай последна,
пък потърси си любовта поредна,
лягай в легла на непознати, спи в чуждите кревати,
слушай думите омайни, повярвай ти в други тайни.
Вземи живота като последна глътка,
пък дано в последствие намериш тръпка!
© Росен Кръстев All rights reserved.