27.09.2008 г., 15:47 ч.

Просто целувка 

  Поезия
1053 1 2

Една целувка значи много,

една целувка без теб не мога,

един спомен жив и скъпоценен,

един спомен за тебе и за мене.

 

Едно докосване с уста,

един миг от вечността.

Една целувка жадна, пък и страстна,

една целувка от господарката опасна.

 

Една милувка дай последна,

пък потърси си любовта поредна,

лягай в легла на непознати, спи в чуждите кревати,

слушай думите омайни, повярвай ти в други тайни.

 Вземи живота като последна глътка,

пък дано в последствие намериш тръпка!

 

© Росен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Божееее, какво му е страхотното - че някоя мацка го е пренебрегнала и сега й е бесен? Уважавам чувствата на момчето, на всеки от нас се е случвало да го стъпчат в калта...ама не е поезия
  • Страхотен стих.Браво
Предложения
: ??:??