юни 2014 Румяна Славова
Оранжево-златна лагуна
скрита зад пясъчни дюни -
остров за двама
блажено самотен
сред хаоса човешки...
Палми слети с' земята
да я погалят пръсти протягат.
Седефен отблясък
върху долина изумрудена
на лунни стъпки балетни.
Воля и трепет!
Сърца тихо пламтящи!
Пясък ситен полепнал
по влага пълзяща...
Коприна пурпурна
от разпиляна коса.
Звезден прашец възсладък
на устните по ръба!
Микс от грях и любов,
грубост и нежност!
Сливане!
Размесване на светове!
Хладен бриз
телата горещи
грешно докосва!
Тласъци мощни
разтърсват морски недра!
Приливи! Отливи!
Солен шум на вълни напористи
жадно отпива
вопъл и стон сладострастен!
Те,под звездите,
утоляват сладката жажда...
А някой там, сам,
далече от плажа
пие просто коктейл...
© Румяна Славова All rights reserved.
Благодаря,че намина,Гео!Поздрав!