Просто мозайка
От изцапани случки
Целувки
По тайно
Затворени улички
Павета
Пясък
Пъзел
Просто мозайка
Вали
И натрупва
Котките
Те са свещени
В църквата
Костелива
Доволно намигват
Камбаните днес по-тихо ли
Биеха
Или заглуши ги снега
Стъпки
Пристъпват
Ледени
Щитове
Пейка
Мъже
Война е
Умират
Биейки се
С голи ръце
Просто мозайка
От думи
Наредени накриво
Тетрадката ми надуват
На топло се събират
Зимата
Стене навън
Сякаш някой я бие
Война е
А за бездомниците -
Алкохолизъм
По-тихо
По-траурно
Бият
Камбаните днес
Заличени следи
Празна бутилка
Мозайка
Единствена
Имам
От миналото си
Просто мозайка
Затрупана
Сгушена
Накъде в книгите
01.12.2007
© Десислав Илиев All rights reserved.