Mar 23, 2016, 9:04 PM  

Просякиня 3 

  Poetry » Civilian
343 0 0

В неволя, от обществото изоставена,

но от сластолюбците незабравена,

тя е сама в този свят лош, грешен,

това превърнато е в бизнес успешен.

 

Наслада ще има, сече тяхното пипе

и пролетният дъжд вън силно се сипе,

че зарад нашето бездушие Бог плаче,

че в такова общество порокът се тачи.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??