23.03.2016 г., 21:04 ч.  

Просякиня 3 

  Поезия » Гражданска
342 0 0

В неволя, от обществото изоставена,

но от сластолюбците незабравена,

тя е сама в този свят лош, грешен,

това превърнато е в бизнес успешен.

 

Наслада ще има, сече тяхното пипе

и пролетният дъжд вън силно се сипе,

че зарад нашето бездушие Бог плаче,

че в такова общество порокът се тачи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??