Mar 11, 2010, 3:04 PM

Протяжно 

  Poetry
787 0 15



провлачено

отмина днес

преди това

беше дълго вчера

следва утре

а утрето

ще е като предните

протяжно

ще премине в очакване

на точно

теб

но и тогава

няма да дойдеш

както винаги

след това

ще го сториш

знам

да те вместя

в рамките на времето

не мога

направя ли го

няма да си

ти

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??